Søndag 2. august klokken 18:00 arrangeres «Somliga går med trasiga skor» som nettkonsert. Konserten er en erstatning for den årlige avslutningskonserten som arrangerer på Notodden Bluesfestival. Konserten vil bli sendt her:

Årets innsamlingsaksjon: Folk forandrer verden. Stopp smitten – ikke demokratiet.

Vi står i en global pandemi som truer folks liv og helse over hele verden. Utviklingsland står overfor en krise som vil ha katastrofale økonomiske konsekvenser og forsterke ulikheten. Krisen rammer hardt de som fra før har lite og de trenger vår støtte.

I Libanons flyktningleirer bor både palestinske- og syriske flyktninger, samt fattige libanesere og immigranter. De bor trangt og ikke alle har tilgang til vann eller et pusterom for å beskytte seg. Norsk Folkehjelp har vært til stede i de overfylte leirene i en årrekke i sitt arbeid for å bedre rettighetene til kvinner og ungdom. Nå når krisen har rammet de som fra før har lite så er behovet for å gi korrekt informasjon stor, såpe og desinfeksjonsmidler er mangelvare, og matutdeling helt nødvendig for de aller mest sårbare.

Behovet for støtte og solidaritet fremover vil være større en noen gang. Vi vil derfor under solidaritetskonserten også i år samle inn penger (Vipps til 116476) og selge t-skjorter på nett  hos bluesshop til inntekt til Norsk Folkehjelp.

Følg oss på vår facebookside: Somliga går med trasiga skor

Med hilsen

Somliga går med trasiga skor

Lars M. Johnsen