Norsk Jernbaneforbund har et samarbeid med Jbf bank og forsikring, og banken har nå kommet med en nyhet: Videorådgivning. En raskere måte å ha møte med banken – med samme gode kvaliteten.

– Vi i Jbf bank og forsikring ser hele tiden at behovet til kundene våre, og markedet vi er i, stadig er i endring. I en digital verden er det derfor viktig at vi klarer å møte kundene våre slik de ønsker. Vi har nå sett at behovet for videomøter er større enn noen gang, og derfor har vi nå innførte muligheten for videorådgivning, forteller salgsdirektør Stine Borgen Kronback Arildslund.

Kundemøte rett hjem i sofaen

Vi ser at 2020 stort sett har vært preget av korona-pandemien. Det har resultert i at vi alle har mye mindre fysisk kontakt, er mer hjemme og reiser mindre. Jbf bank har likevel hatt ønsket om å fortsette å følge opp kundene sine på en god måte, selv uten å måtte møte opp deres møtelokaler, og startet derfor med å tilby videorådgivning for sine bankkunder. Med det nye digitale tilbud kan du som kunde i Jbf og som Prioritert NJF, få økonomisk rådgivning rett inn i din egen stue.

– Videorådgivning gjør at du kan spare den tiden du ville brukt på reisevei, og samtidig opprettholde den personlige kontakten med rådgiveren din gjennom video, sier Stine videre.

– Enkel tilgang til god rådgivning er nøkkelen for at du får den hjelpen du trenger rundt din personlige økonomi.

Ta i bruk fordelene dine

Som medlem i Norsk Jernbaneforbund har du muligheter til å få gode tilbud i Jbf bank og forsikring. Noen av medlemsfordelene du kan få i banken er:

  • En god kollektiv forsikringsordning inkl. advokatforsikring
  • Svært gunstige priser på forsikringer, boliglån og forbrukslån
  • Billån fra 3,30% nominell rente, effektiv rente 5,05%, priseksempel 150.000 kr over 5 år inkludert etablering og terminsgebyr, totalt 169.596 kr
  • Raske svar og høy kompetanse gjennom egen personlig rådgiver
  • Gode sparemuligheter med god rente på konto og/eller i fond

Jbf er her for medlemmene! Ønsker du en sparrepartner til å se hvordan du kan få mest mulig ut av økonomien din, sikre deg for fremtiden og kanskje dine barn? Ta en videorådgivning med Jbf bank og forsikring.

Spør etter videorådgivning

Da kan du kontakte de enten via telefon 21 62 26 00, send en e-post til bank@jbf.no eller kontakt din personlige rådgiver – spør deretter om et videomøte!