Forsikringsrådgiver i JBF, Christian Ulfsnes Berg

Å være NJF-medlem gir mange fordeler, og forsikring er en av dem. Når du er medlem i NJF får du nemlig 15 prosent rabatt på forsikringer hos JBF.

NJF har forhandlet frem en god kollektiv avtale for våre medlemmer, samt en god rabatt på de forsikringene du trenger i tillegg. NJF-medlemmer får 15 prosent rabatt på alle JBF sine forsikringer, enten du trenger forsikring til kjøretøy, bolig, dyr eller reise. I tillegg får du også en bedre rente på Grønt billån hos JBF.

Her er noen eksempler på hvor mye penger NJF-medlemmer har spart ved å flytte sine forsikringer til JBF:

  • Mann, bosatt i Trondheim: Fikk tilbud på forsikring til bolig, småbruk, tre biler og smykker – sparte 12.000 kroner i året.
  • Mann, bosatt i Melhus: Fikk tilbud på forsikring til to biler, en veteranbil, to boliger og en reise – sparte 10.000 kroner i året.

Forsikringsrådgiver i JBF, Christian Ulfsnes Berg, understreker at det er en god ide å bruke medlemsfordelene på forsikring.

– JBF ble til for jernbaneansatte, og derfor ønsker vi å tilby NJF-medlemmer våre beste priser på forsikringer, forteller Christian. I tillegg til fine priser, har vi gode vilkår og betingelser. Det er derfor sjeldent at NJF-medlemmer får en like bra avtale i andre forsikringsselskap.

I JBF møter du dyktige og autoriserte rådgivere som ønsker å tilby deg de forsikringene du har behov for. De vil sørge for at du er riktig forsikret, slik at du unngår ubehagelige overraskelser ved en skade, eller at du unngår å betale for mye for en forsikring du ikke trenger.

Livssituasjonen din kan også ha endret seg siden sist du kjøpte forsikringer. Har du kanskje stiftet familie, oppgradert boligen eller fått en firbent venn? Da er det lurt å få en full behovsgjennomgang med en rådgiver når du får et tilbud hos JBF.

Sjekk medlemsfordelene på Jbf.no og kontakt oss dersom du vil få et tilbud eller vil ta en uforpliktende prat. Det kan lønne seg!