Salgsdirektør Stine Borgen Kronback Arildslund i Jbf

Norsk Jernbaneforbund har et samarbeid med Jbf bank og forsikring, slik at medlemmer i Njf kan bli både bank- og forsikringskunde. Ønsker du å bytte bank til Jbf, har de et helt eget team til disposisjon!

– Vi i Jbf bank og forsikring opplever at mange synes det er vanskelig og tungvint å bytte bank, selv om det kan komme med mange fordeler ved å gjøre et bankbytte, forteller salgsdirektør Stine Borgen Kronback Arildslund. Det kan være alt fra bedre rente på lån, personlig oppfølging og kundeservice, gode fordelsprogrammer eller spesielle tjenester som passer deg som kunde.

La Jbf gjøre jobben for deg

Det er mye du skal tenke på når du går over til en ny bank – overføringer av lån og sparekontoer, nye bankkort og kredittkort, flytte betalingsavtaler og lignende. Derfor har vi sett behovet for å opprette et eget team internt i Jbf bank, som bare har fokus på å hjelpe nye bankkunder over til oss.

– Et kundeforhold i bank og forsikring skal være enkelt, understreker Stine. Derfor ønsker vi å kunne tilby dette for alle som vurderer å bytte bank til Jbf – du kan lene deg tilbake og la oss gjøre den kjedelige jobben for deg!

Teamet sørger for å flytte over det du ønsker å flytte, enten om det bare er en sparekonto eller hele kundeforholdet. I tillegg bestiller de opp alt du trenger for å kunne komme raskt i gang i ny bank, som BankID og kort. For å flytte over alle dine avtalegiroer fra din tidligere bank, trenger du kun å fylle ut et bankbytteskjema. Resten gjør teamet for deg. Nye e-Fakturaer du mottar uten avtalegiro vil automatisk dukke opp i nettbank og mobilbank – enklere blir det ikke!

Ta i bruk fordelene dine

  • Som medlem i Norsk Jernbaneforbund har du mulighet til å få gode betingelser i Jbf bank og forsikring. Noen av medlemsfordelene du kan få i banken er:

    En god kollektiv forsikringsordning inkl. advokatforsikring

  • Svært gunstige priser på forsikringer, boliglån og forbrukslån
  • Billån fra 3,30% nominell rente, effektiv rente 5,05%, priseksempel 150.000 kr over 5 år inkludert etablering og termingebyr, totalt 169.596 kr
  • Raske svar og høy kompetanse gjennom egen personlig rådgiver
  • Gode sparemuligheter med god rente på konto og/eller i fond

Jbf er her for Njf!

Har du tenkt på å bytte bank? Eller ønsker du bare en prat for å bli bedre kjent med Jbf og høre hva vi har å tilby deg som kunde? Ta kontakt med oss i dag – vi er her om du trenger en sparrepartner for å se på økonomien din!

Da kan du kontakte de enten via telefon 21 62 26 00, send en e-post til bank@jbf.no. Er du allerede kunde kan, du kontakte din personlige rådgiver – spør deretter om et videomøte!